PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات در نصب و اجرای بازی ها



PiXiE
18th February 2010, 07:15 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان بازی دوست .......
هر کسی در زمینه ی اجرا و یا نصب هر بازی ای مشکلی داشت در این تاپیک نام بازی و مشکل خود را بیان کنه تا من یا دیگر دوستانی که در این زمینه تجربه دارند شما عزیزان را کمک کنند.

با تشکر ، pixie

AHB
30th April 2010, 08:29 PM
- شاید برای شما هم پیش اومده که در نصب اساسین 2 مشکل داشته
باشین .
هر کی بلده کرکش کنه بگه . ممنون میشم .

Admin
30th April 2010, 09:12 PM
شما محتویات دی وی دی که داری چیه ؟

دو تا دی وی دی باید باشه + سی دی کرک ... درسته ؟

AHB
30th April 2010, 09:30 PM
من کرک های توی بازی رو ریختم ولی کار نمیکنه . نه فقط برا من بلکه برای خیلی ها این مشکل هست .
کرک ها خرابه .

آبجی
30th April 2010, 10:33 PM
- شاید برای شما هم پیش اومده که در نصب اساسین 2 مشکل داشته
باشین .
هر کی بلده کرکش کنه بگه . ممنون میشم .



تو راهنماش گفته اول سرور باز کنید بعد قسمت یوزر و پسورد هر چی دلتون خواست بزنید وارد بازی شید.که سرورش ارور می ده.

آبجی
30th April 2010, 10:37 PM
من کرک های توی بازی رو ریختم ولی کار نمیکنه . نه فقط برا من بلکه برای خیلی ها این مشکل هست .
کرک ها خرابه .

متاسفانه باید بگم که بازی که شما خریداری کردید مشکل داره چون وقتی کرک های بازی کار نکنه باید بگم که شما گرفتار برخي افراد سودجو شده ايد كه با فروش نسخه دستكاري شده بازی رو به شما فروختن . بهتره برای تهیه سی دی و دی وی دی از جاهای معتبر خریداری کنید تا دچار این مشکلات نشید ;).


این سایت خیلی میتونه بهت کمک کنه :

http://www.games4sell.blogfa.com/

موفق باشی

Admin
30th April 2010, 10:44 PM
نه بازی مشکلی نداره ...

توجه کنین که اینجوری بازی رو اجرا کنین.

اول فایل اجرای بازی رو که پس از نصب روی دسکتاپه رو اجرا کن و بعد اون فایل سرور رو که نامش اینه رو اجرا کن ...

اول اجرای فایل Assassin's Creed II بعد اجرای فایل server.exe

البته این رو پشت سر هم با فاصله ی 3 ثانیه اجرا کن ...

اگه ارور داد چند بار تست بزن.

مشکلی ایجاد شد بگو ... ;)

AHB
1st May 2010, 01:58 PM
باشه مر30 . امیدوارم درست بشه .
بازم ممنون .

PiXiE
13th May 2010, 06:04 PM
- شاید برای شما هم پیش اومده که در نصب اساسین 2 مشکل داشته
باشین .
هر کی بلده کرکش کنه بگه . ممنون میشم .



سلام دوست عزیز [email protected]};-

اول از همه باید بگم این (http://njavan.com/forum/showthread.php?t=47582) تاپیک هویج نیست !!!
از زدن تاپیک های مستقل درباره ی مشکل در نصب و اجرای بازی خودداری کنید ...
ممنون ...

اما در باره ی مشکلتون فکر نمیکنم چیزایی که دوستان گفتن زیاد کمکتون کنه !!!:-?
چون مشکل این بازی تنها رفتن تو بازی نیست بلکه تو بازی هم به مشکل میخورید ...

و فکر نمیکنم هیچ کدومشون مثله من این بازی رو جوییده باشن !!!:)):)):))

حالا من یه بار از اول برات میگم :

نصبش همونجوریه که آقا مصطفی فرمودن ...
یعنی بازیرو مثله همه ی بازی ها مینصبی و بعد از کلیک رو server و بعدش ac2 میری تو بازی ...{rock on}
اما بازی و مشکل نیومدن ماموریت ها :

شما باید این value رو download کنین و بعد از اینکه از حالت zip دراوردید اونو در پوشه ی بازی و در پوشه ی source کپی کنید ... این value تا سکانس 8 بازی جواب میده اما اگه بازیت از همون نسخه ی مال من باشه اگه تو سکانس 8 با صفحه ی سفید مواجه شدی باید server رو عوض کنی !!!

File Value (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fhotfile.com%2Fdl%2 F36611776%2F9bddf90%2FSeq_12_Values_By_Soheil_%252 8DeluxePC.Mihanblog.Com%2529.rar.html)

این فایل سرور هم مثله همون value باید کپی کنی ...

AC2 DRM Offline Server Emu. v0.44 (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fusershare.net%2F6k lgsi33xtcw)


موفق باشی ولی اگه بازم مشکل خوردی : مشکلات در نصب و اجرای بازی ها (http://njavan.com/forum/showthread.php?t=47582)

cox
30th May 2010, 04:24 PM
با سلام
ممنون می شم راهنمایی کنید من تو بخش 4 این بازی گیر کردم باید یه تارگت رو پیدا کنم ولی پیدا نمی شه
town crier
assassinte antonio maffei on top of at tower in san iminano
یه همچین چیزی هست این ماموریت. ولی بالای برج چیزی نیست!

PiXiE
31st May 2010, 03:45 PM
با سلام
ممنون می شم راهنمایی کنید من تو بخش 4 این بازی گیر کردم باید یه تارگت رو پیدا کنم ولی پیدا نمی شه
town crier
assassinte antonio maffei on top of at tower in san iminano
یه همچین چیزی هست این ماموریت. ولی بالای برج چیزی نیست!

دقیقا متوجه نشدم منظورت چیه !؟؟!
با عکس میگفتی بهتر بود ...

ولی اگه منظورت اینه که تو نقشه علامت زده که کجا باید بری و تو هم میری و چیزی پیدا نمیکنی ... احتمال 99% بخاطر value بازی هست ...:-?


value پست قبلی منو download کن و همون چیزایی که گفتم تو پست رو انجام بده ...<):)

این بازی بخاطر اینکه crack شده بعضی چیزهاش ناقصه که باید خودمون دستی کاملشون کنیم ...b-)
من این بازی رو با اون value و server کاملا تمومش کردم و 100% کردم امیدوارم که تو هم بتونی ...{rock on}

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد